Cuki Bomb Cosmetics fürdőgolyók

dobjuk fel a fürdőzést

A Bomb Cosmetics termékeit már régen ismerem és használom. Először nyilván a külcsín fogott meg, de a belbecs is tartogat meglepetéseket. 

Minden termékük bővelkedik az ápoló összetevőkben. Színes, illatos, minőségi kozmetikumok, amelyek organikus, natúr és természetes összetevőkből, tiszta illóolajokból, a legnagyobb gondossággal, határtalan szeretettel készülnek.

A cég kínálatában rengeteg mindent találhatunk a szappantól a gyertyákig. Most néhány fürdőgolyót szeretnék bemutatni, mert ezek az abszolút kedvenceim. Szerintem igazi ünneppé válik vele a fürdőzés és az alatt a 20-30 perc alatt minden stressztől meg lehet szabadulni. A színek és az illatok élénkítenek vagy éppen ellazítanak, de az biztos, hogy sokkal jobban érezzük magunkat a kádfürdőzés után. 

A gyerekek is imádják. Nincs olyan lurkó, aki ellen tudna állni egy játékos fürdőzésnek. Így már nincs sírás és nyöszörgés, csak zsuppsz a kádba, utána pedig az ágyba.

blogra3.jpg

Kezdjük is szépen sorban a bemutatást:

Cincogi fürdőbomba (Squeaky Clean Bath Blaster): A neroli és pink bors illatú fürdőgolyó rózsa és jázmin illóolajjal felélénkít egy fárasztó nap után. Az ápolásról a kakaó- és sheavaj gondoskodik. A kisegér elolvad a fürdés végére.

Cirmi fürdőbomba (Meow For Now Bath Blaster): Mandarin és vérnarancs illatú bomba kakaó- és sheavajjal gazdagítva. Az illatot mandarin és narancs esszenciális olaj adja, melyek megtisztítják az érzékeinket. Használatával a víz csodás narancssárgában fog pompázni. Gyermekeknek 3 éves korig nem ajánlott, csak szülői felügyelettel, mert a közepében lévő játék fulladásveszélyes. 

Hápi fürdőbomba (Pool Party Bath Blaster): Ez a fürdőgolyó bizony a friss pamut illatát ígéri karöltve levendula illóolajjal és a kakaó- és sheavaj gazdag ápoló hatásával. Ezt a relaxáló pillanatot bizony ki kell élvezni és egyébként is hányszor fürdik az ember lánya ennyire csodás kék vízben? Az apró kiskacsa miatt gyermekeknek 3 éves kor alatt nem ajánlott. Ezeknél a fürdőgolyóknál egyébként szuper esti program lehet anyuval vagy apuval a fürdőzés a gyerkőcnek.

Malacka fürdőbomba (Piggy In The Middle Bath Blaster): Az illatáról a pacsuli és a vetiver illóolaj gondoskodik és mellé még édes csokoládés málna illat társul. Az ápoló kakaó- és sheavaj gondoskodik a bőr megfelelő hidratálásáról. Gyermekek is használhatják, mert a malacka elolvad fürdőzés közben.

Polip fürdőbomba (Let's Get Kraken Bath Blaster): Ha ezt a fürdőbombát választjuk egy fárasztó nap végén, akkor nagyon jól döntünk. A rozmaring és a tömjén illóolaj gondoskodik róla, hogy testben és lélekben is felélénküljünk! A fürdőgolyó zamatos feketeribizli illattal tölti meg a levegőt. 

Unikornis fürdőbomba (The Last Unicorn Bath Blaster): Számomra már ránézni is jó erre a cuki kis egyszarvúra, imádom a kinézetét. A csodás rózsaszín víz és a gyümölcsös illat gondoskodik a maximális fürdőélményről. A mágikus jázmin és ylang ylang illóolaj egyből a hatalmába kerít. Természetesen ez a termék is csodás ápoló vajakat tartalmaz, hogy ne csak a lelkünk, hanem a testünk is kényeztethessük a fürdés során.

Pingvin fürdőbomba (Play It Cool Bath Blaster): Ez egy téli kiadás, de sajnáltam elhasználni. A citromfű és eukaliptusz illóolaj új lendületet ad a szellemednek, bőrőd táplálásáról pedig a szokásos shea- és kakaóvaj gondoskodik. Gyerekek is használhatják, mert a pingvin és a gyöngyök is cukorból vannak, ártalmatlanok.

 Arra készüljetek fel, hogy a kádat alaposan takarítani kell utánuk, mert az olajok és a színanyag nyomot hagy maguk után. 

Én bátran ajánlom nektek a termékeket saját használatra, de ajándéknak is csodásak. Szerintem nem lehet melléfogni velük. Még rengeteg fürdőgolyót és egyéb kényeztető csodát találtok a www.furdogolyok.hu oldalon. Ha nem szeretnétek rendelni, akkor a dm és a Müller üzleteiben is találkozhattok néhány termékkel. 

Ti próbáltátok már valamelyiket? Melyiket próbálnátok ki szívesen? 

Zsuzsi