MY HSIN-NI maszk és arctisztító hab

amit minden nő arca megérdemel

img_5437.jpeg

Napjainkban egyre kevesebb időnk marad arra, hogy megőrizzük szépségünket és megfékezzük az idő múlásának látható nyomait testünk felett.

 

A MY HSIN-NI maszkokat már ismerem egy jó ideje, az arctisztítóval pedig már szemeztem. Mivel az egyik drogériában kihagyhatatlan áron volt csomagban, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom. 

Igazából a maszk nem újdonság számomra. Próbáltam már a kék algásat, mely nem csak az arcot, hanem a nyakat is ápolja. A felhelyezése más a megszokottól, mert a fülre kell akasztani és így elég feszesen simul az arcra és a nyakra. Szerintem mindenki talál a kínálatban a bőre számára megfelelő maszkot és hetente 30 percet mindenki tud szánni a szépülésre. 

A tasakban rengeteg szérum van, ezért azt egy tégelyben felfogva és hűtőben tárolva a további pár napban fel lehet esetleg használni.

 

Az arctisztító habot nagyon kellemes használni. Az illata kicsit furcsa, nem tudom mihez hasonlítani. Maga a hab nagyon kellemes érzés az arcon és lemosás után üde és tiszta lesz a bőr tőle.

Én reggel és este is használom. Nagyon kiadós.

MY HSIN-NI HYALURON ÉS KÉK ALGA HIDRATÁLÓ DOUBLE LIFTING MASZK

 

A hyaluronsav a kötőszövet fontos alkotóeleme, a sejtek közötti állomány kitöltésével, a kollagén háló erősítésével biztosítja a bőr mély hidratációját, rugalmasságát, feszességét. A kék alga kivonat nagy mennyiségű proteint tartalmaz, mely feszesít, újrastrukturálja a bőr szerkezetét, fenntartja a bőr rugalmasságát valamint nagy mértékben táplálja a bőrt. A maszk rendszeres használatával a bőre megfelelően hidratált, feszes, üde és selymes lesz.

A hyaluronsav a ráncfeltöltő kezeléseknél, az ajakfelöltésnél, valamint a speciális mélyhidratáló és tápláló bőrápoló krémeknél, maszkoknál alkalmazott egyik legjobb öregedésgátló hatóanyag. A kékalga a fehérjék mellett könnyen felvehető formában karotinoidokat, vitaminokat, ásványi anyagokat és esszenciális zsírsavakat is tartalmaz, melyek gazdagok béta-karotinban és növényi proteinben.

 

MY HSIN-NI ARCTISZTÍTÓ HAB

 

Kíméletesen távolítja el a sminket és egyéb szennyeződéseket, sértetlenül hagyva a bőr természetes védőrétegét. Az aloe vera és az uborka kivonatnak köszönhetően a bőr selymesen puha és hidratált lesz. Az eredmény tisztább, rugalmasabb és tökéletesen tiszta bőr.

 

Most egy valakit szeretnénk megajándékozni egy MY HSIN-NI csomaggal. Részletek az instagram oldalunkon.