Készül a nyári alak

kármentesítés karantén után

 

Sziasztok!

Ez a karantén sok mindenben keresztül húzta a számításainkat. Legyen szó munkáról, edzésről vagy akár a legapróbb dolgokról az életben, ami ugye régebben hétköznapi tevékenységnek számított. Ilyen a vásárlás, barátnős csatangolások, kávézás... Nem kell részleteznem. 

Megváltoztak a fogyasztói szokásaink, inkább a neten vásárolunk, hogy a boltokban ne töltsünk annyi időt. Én személy szerint nem is a veszély miatt, de ez a maszkos vásárlás kikészít. Kapkodok, nem tudok rendesen nézelődni.

De nem ez volt a legnagyobb baj a karanténban. Nem tudtam eljutni a kedvenc bodyshape edzésemre egy hónapig. Akkor még bennem volt, hogy veszélyhelyzet van, közösségi közlekedést nem akartam használni és a család többi tagja sem repesett az örömtől, hogy eljárjak. 

Cserébe beindult a karanténpékség. Ami akkor jó ötletnek tűnt. Sültek az illatos vajas kiflik és a kívánatosabbnál kívánatosabb babkák. Nem egy kiló pattant fel a karanténtestre.

 img_5538.jpeg

Egy ideje már tagja voltam a Facebook-on Kolly csoportjának. Itt pillantottam meg a Bikini Body programot. Nagyon kecsegtetőnek ígérkezett. Egy zsírégető ital - mangó-maracuja vagy meggy ízben - és két 450 g-os fehérje van egy csomagban. A fehérjék is választható ízben. Rengeteg finom íz van, ezeket nem sorolnám fel. A szettbe még tartozik egy shaker és egy ingyenes füzet, melyben a program leírása, 28 napi étrend és 3 napi torna is található. Segítségül a feladatok helyes végrehajtásához egy leírás, illetve egy fejlődési táblázat. A csomagba még csempésztek egy pisztácia ízű fehérjepor mintát is.

Az első hét keserves volt egy picit, voltak olyan napok, hogy este nagyon éhes voltam. Ki kellett tapasztalnom, hogy mikor kell ennem ahhoz, hogy ne kopogjanak este a szemeim. Szerencsére egyszer csábultam csak el egy gyümölcsszeletre - lehet, hogy éppen egy infrashape edzés után -, az esti éhséget pedig mindig salátával vagy zöldségekkel csillapítottam. A program 28 napja alatt 4- 6 kg-ot lehet fogyni, de ami még jobb szerintem, hogy megtanít az étrend a helyes táplálkozásra. A 28 napot követően sem hagyom abba és ha a pénztárcám engedi, akkor még egy etapra benevezek.

Azt tudni kell rólam, hogy világ életemben válogatós voltam, de egy napig nem volt az ételekkel gondom. Teljesen jól betartható és követhető a program. Nagyon finom és mutatós ételeket készítettem eddig.

Ilyen finomságokat készítettem. A képek sajátok és különböző napi reggelik, tízóraik, ebédek és vacsik vannak rajta. Látjátok, hogy nem kell éhezni, sőt. 

8f22cb10-9afc-4f39-9ba1-1a5e8ad46093.jpeg

b7f2b3aa-d412-41e6-b59b-5500c5a328da.jpeg

Lássuk, hogy mit írt Kolly a programról: 

Készülj a nyárra könnyedén Kollár Brigitta táplálkozás szakember programjával
és a Kolly Fitness™ termékek segítségével!


Mit rejt a 82 oldalas Bikini Body spirálozott füzet?
-Bevásárlólistát a programhoz
- 28 napos mintaétrendet, amellyel 4 hét alatt akár 4-6kg-ot is fogyhatsz egészségesen.
-Otthoni hatékony mozgástervet, amely alkalmanként csak 25-30 percet vesz igénybe.
-Könnyedén elkészíthető, teljes értékű, energiát adó ételeket / desszerteket.
- Fejlődési táblázatokat

Igyekeztem összegyűjteni olyan recepteket, melyek tényleg gyorsan és egyszerűen elkészíthetőek még olyanok számára is akik nem a konyhai művészet mesterei. A program nem sanyargatáson alapul. Megtanítalak téged jól enni. Megmutatom neked, hogy egy kicsi kreativitással milyen incsiklandó fogásokat dobhatunk össze és, hogy a diétás cukormentes édességeknek is helyük van a programban.

A zsírégető:

Első a zsírégetők között. Első a zsírégetésben.

Szuper segítség számodra fogyókúrában ez az egyedülálló zsírégető italpor. Támogasd vele célodat, hogy hatékonyabb, és eredményesebb legyél!

  • Csökkenti az étvágyat
  • Megakadályozza a falási rohamokat
  • Segít legyőzni a fáradtságot
  • Fokozza az anyagcserét
  • Segít megszabadulni a fölösleges víztől és méreganyagoktól
  • Ínycsiklandó mangó-maracuja vagy meggy ízben

 A Kolly Fitness FIRST italpor forradalmi újdonság a zsírégető porok világában! Kapj elő egy Kolly shakert, tölts bele vizet, keverj hozzá egy adagot, és élvezd az ízét és hatását.Természetes, növényi összetevők hozzáadásával készült. Rostban gazdag, így teltségérzetet okoz, csökkenti az étvágyat, kitolja az újbóli éhségérzet kialakulását. Hatóanyagaink köszönhetően többé nem érzed sanyargatónak a fogyókúrát, nem lesz hiányérzeted, megszünteti az édesség iránti vágyat.

Mindemellett az edzés és zsírégetés hatékonyságát is növeli a hozzáadott koffeinnel és l-karnitinnel. Pörögj fel, érezd az erőt, légy kitartó és hamarosan jönni fognak az eredmények!

Mindezt még tudjuk fokozni! A FIRST kifejezetten Nektek készült, nem csak a fogyókúra és edzés lesz tőle jobb, de még a tükörbe is szívesebben fogsz nézni! A hozzáadott kollagén további támogatást biztosít a narancsbőr elleni küzdelemben, illetve hozzájárul a bőr, a körmök és a haj szépségéhez és egészségéhez.

  • Glükomannán csökkenti az éhségérzetet
  • Cayenne bors serkenti az emésztést, az anyagcserét, fokozza a vérkeringést
  • Az L-Karnitin a zsírsejteket szállítja a felhasználás helyére, és alakítja energiává
  • Koffein serkenti a központi idegrendszert
  • Keserű narancs szintén serkenti az anyagcserét.
  • Zöld kávé jótékonyan befolyásolja a szénhidrát és zsír anyagcserét, növeli a mentális éberséget.

Rendeld meg most, légy Te az első az ismerőseid között, akinek a FIRST segített. Kóstold meg mangó-maracuja és cseresznye ízben is!

 

A fehérje:

Kolly Fitness Fit Whey megújulás!

  • Új külső
  • Új kiszerelés
  • Új ízek
  • Változatlan eredmények


Csökkenti az étvágyat, teltségérzetet okoz

Hozzáadott kollagénnel segít a narancsbőr elleni küzdelemben

Kiváló fogyókúrás finomság, amelyet vacsorára is fogyaszthatsz

Csökkenti az édesség iránti vágyat, segítségével cukormentes nasi készíthető

1 adag: 1 mérőkanál (25 g). A csomagolás 18 adagot tartalmaz.

 

A csomagok ára 19960 forint ingyen szállítással. Innen tudod megrendelni: https://www.kollyfitness.hu/

 

Zsuzsi