Elfogytak #2

Ismét egy elfogytak posztot hozok. Hamarosan érkezik a következő, mert most elég sok terméket tesztelgetek és két kedvenc hajgöndörítőmet ki is hagytam most véletlenül. Lássuk, hogy mik fogytak el mostanában:

elfogytak-2.jpg

 

HIMALAYA FRESH START ARCLEMOSÓ ZSÍROS BŐRRE - ÁFONYA
- Áfonya és egres kivonatot tartalmaz
- Eltávolítja a felesleges faggyút és szennyeződéseket
- A természetes szemcsék mélyen tisztítják a bőröd
- A különleges formula a frissesség érzését adja
- A természetes antioxidánsok egészségessé varázsolják a bőröd

Véleményem: Szerintem jól végezte a dolgát, de mégsem biztos, hogy megvenném újra. Esetleg valamelyik másik változatot. Nagyon sűrű gél, melyben apró szemcsék vagy golyócskák vannak. Érdemes egy próbát tenni vele, főleg a zsíros bőrűeknek. Nekem inkább kombinált bőröm van. Problémát nem okozott. Nem használtam minden nap, az lehet, hogy sok lett volna. Egyébként akciós 400 forintért vettem a dm-ben. Teljesen megérte az árát.

BARNÄNGEN OIL INTENSE SHOWER CREAM KRÉMTUSFÜRDŐ
Vadrózsa olajjal gazdagított krémtusfürdő, amely ak tisztítja de táplálja is a száraz bőrt.

Véleményem: nagy kedvencem a márkától. Már több illatot is próbáltam, de ez tetszett a legjobban. Az illata nagyon finom és visszafogott. Egyáltalán nem szárít. Ár-érték arányban is jó, mert 400 ml-es a flakon. Ha nem próbáltátok még, akkor tegyetek egy próbát vele. (Én a tégelyes testápoló balzsamot is használtam, abban sem csalódtam. Most pedig egy másik tusfürdőt használok a márkától, ami szintén szuper.)

NIVEA CLAY FRESH GINGER & BASIL TUSFÜRDŐ
Tusfürdő agyaggal, gyömbér és bazsalikom illattal. Nem szárító formulája mélyen, de gyengéden tisztítja a bőrt, bársonyos érzetet hagyva. Mindennapi használatra alkalmas.

Véleményem: a levendulás tusit már a legutóbbi ilyen posztban szerepeltettem. Nekem ez a gyömbéres-bazsalikomos egy picit jobban tetszett. Az illata friss, az állaga sem olyan sűrű. Engem nem szárított, semmilyen problémát nem okozott. Bármikor megvenném újra. Akciósan sikerült a dm-ben vásárolnom.

NIVEA TAKE ME TO MEXICO TUSFÜRDŐ
Tusfürdő a dália virágos illatával. Limitált kiadás.

Véleményem: nagyon imádtam ezt a tusfürdőt. Mindig infrashape edzés után használtam, az illatáról mindig az jut eszembe. Isteni virágos illat, ami meglepően intenzív. Szokásos Nivea minőség. Krémes, dús habot csinál. Engem nem szárított. Bármikor megvásárolnám újra.

KNEIPP ÍZÜLET- ÉS IZOMÉLÉNKÍTŐ FÜRDŐKRISTÁLY
A Kneipp Ízület- és izomlazító fürdőkristály értékes árnika kivonatot és természetes éterikus cabreuva fa olajat, rozmaringot és fenyőféléket tartalmaz. Átmelegíti az izmokat és egy jóleső újraaktiváló fürdő készíthető vele. Könnyen oldódó kristályok természetes termálsóval.
A Kneipp fürdőkristályok természetes tisztaságú termálsóját az Európában egyedülálló Saline Luisenhall ősi eredetű sókészletéből nyerik évszázados hagyományokat követve.
Ez a só mentes kémiai adalékoktól, környezeti behatásoktól és természetes nyomelemeket tartalmaz. Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek nélkül (pl. parabének), színező anyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve. Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva.

Véleményem: mindig kell itthon lennie fürdőkristálynak. Nagyon jó termék. Bármilyen húzódásom vagy izomlázam van, akkor ezt használom. Szerintem hatásos. Szeretem az illatát is, mert teljesen el tudok lazulni tőle. Nagyon ajánlom azoknak, akik bajlódnak az izületeikkel. Szerintem az árát is megéri. Én a Müllerben szoktam vásárolni. (Jelenleg még a márka hát- és deréklazítóját is használjuk.)

AVEO AMERICAN ROADSIDE FOLYÉKONY SZAPPAN
Limitált kiadás.

Véleményem: sajnos leírást sehol nem találtam a szappanhoz. Hozza a szokásos minőséget. A mi kezünket nem szárítja, elvileg ápoló összetevőket is tartalmaz. Az illata számomra meghatározhatatlan. Nem gyümölcsös, inkább friss és kicsit férfias. Nekem tetszik.

ISANA BREEZY OCEAN FOLYÉKONY SZAPPAN
Gyengéden tisztítja és bársonyos bőrérzettel ajándékozza meg a kezeit - minden nap. Gondosan válogatott tisztító összetevőinek és egy természetes, bőrazonos ápoló lipidnek köszönhetően védi és ápolja a bőrt a kézmosások során. Az ápoló komplexet tartalmazó formula puhává és rugalmassá varázsolja kezeit, miközben tengervizes-friss illata kényezteti az érzékeket.

Véleményem: a szokásos Isana minőség. Szerintem nagyon jó kis szappanok ár-érték arányban. Ennek különösen tetszett az illata, többször is vásároltam már. Nekem nem szárította a bőröm. Bármikor újra megvásárolnám, mert nagyon szeretem. Lehetne utántöltő változatban is!

ISANA FÁTYOLMASZK - SHINE EFFECT
Intenzív hidratálás tri-hyaluron & B5 provitamin hegyi kristállyal minden bőrtípusra. Hegyi kristállyal megköti az értékes nedvességet, hűsítő hatású és simítja az apró ráncokat. Három különböző hialuronsavbó álló tri-hialuront és B5 provitamint tartalmazó formulával intenzíven hidratálja és nyugtatja a bőrt. A bőrnek friss és élénk kinézetet kölcsönöz.

Véleményem: akciósan sikerült megvásárolnom ezt a maszkot. Szeretem a fátyolmaszkokat, ezért soha nem tudok egy-egy újabb darabnak ellenállni. Teljes áron biztos, hogy nem vettem volna meg, de háromszáz forint körüli árat megér. A maszkot nagyon nehéz volt széthajtogatni, valószínű, hogy vékonyabb anyagból van. A szérum nem valami sűrű. Használat után kicsit ragacsos maradt az arcom. Amúgy tette a dolgát.

Ezek fogytak el mostanában. Ti használtátok valamelyiket?

Zsuzsi