Garnier Fructis Banana Hair Food termékcsalád

Tényleg jók vagy csak agyonreklámozottak?

Sziasztok!
Most a Garnier Fruchtis Banana Hair Food termékcsaládot szeretném bemutatni nektek. A maszk már régi nagy kedvenc volt és a Glamour-napok alkalmával az egész termékcsaládra beruháztam. Azt hiszem, hogy alapban akciósak voltak a Rossmann-ban a termékek (1500 forint körül volt darabja), de így is jött még le valami minimális kedvezmény és természetesen a 10% végösszegi kedvezmény.
(Legközelebbi Glamour-napok alkalmával tervezek bevásárlás tervezős illetve szerzeményes bejegyzést. Most már lecsúsztam róla. A szerzeményeket pedig szétosztottam, mert édesanyáméknak is vásároltam. Ettől függetlenül lehet, hogy lesz egy Glamour-napi poszt a tapasztalataimról)
De térjünk vissza a termékeinkhez és lássuk szépen sorban őket. Annyit még a három termékről leírnék, hogy mindegyik 98%-ban természetes összetevőket tartalmaz, vegán, bőrgyógyászatilag tesztelt és szilikonmentes.
img_6909.jpeg
Elsőként a maszkot mutatnám be, mivel én a hajmosási rutint ezzel a termékkel indítom. 

GARNIER FRUCTIS BANANA HAIR FOOD 3IN1 HAJMASZK

Hajápoló maszk gyümölcsös illattal, száraz hajra. Intenzív ápolást és rugalmasságot biztosít. Balzsamként, pakolásként és nem kiöblítendő hajápolóként is használható. 98%-ban természetes összetevőkből áll. Nem tartalmaz szilikont, parabéneket és mesterséges színezéket. Vegán termék.
 
Véleményem: már több Garnier Hair Food maszkot próbáltam. 3 felhasználási módot ír: balzsamként nedves hajra, hajpakolásként nedves hajra 3 perc hatóidővel vagy nem kiöblítendő hajápolóként. Én nem így használom, hanem hajmosás előtt pár órára a hajamra teszem. Ez így extra hidratálás. Nagyon nem lehet mellélőni a termékkel. Nekem göndör és száraz hajam van, nekem ez jött be legjobban. Nagyon jól hidratálja a hajam. Az illata nagyon kellemes és sokáig érezhető. Nagyon kiadós lesz a 390 ml-es tégely, nekem szerintem 20 használatra is elég lesz. Ajánlom.
 
 

GARNIER FRUCTIS BANANA HAIR FOOD SAMPON

98% természetes összetevők, banán kivonattal, száraz hajra. Vegán termék.

Véleményem: Most vettem először, mert a maszk nagyon bejött és amúgy állandóan szenvedek a hajammal. Nagyon száraz. (Valószínű, hogy be kell újítanom megint egy Alfaparf hajolajat. Az szokott segíteni.)  A hajamat jól hidratálja, sokkal szebb és ruganyosabb, sokkal szebbek a fürtjeim. Remélem a flakon felénél nem szokik hozzá a hajam, mert ez is elő szokott fordulni sajnos. A termék 350 ml-es, szóval nekem sokáig elég lesz.

 

GARNIER FRUCTIS BANANA HAIR FOOD HAJBALZSAM

98% természetes összetevőkkel, banán kivonattal. Rugalmasabbá teszi a száraz hajat. Vegán termék.

Véleményem: a megfelelő hidratálás miatt vettem meg. Hetente egyszer mosok hajam, mert baromi száraz. Ilyenkor a balzsammal fésülöm ki a hajamat, mert szárazon meg is őrülnék a fésülködéstől. Szuperül kifésülhető a hajam. Szintén 350 ml-es a flakon.

Nagyon elégedett vagyok a termékcsaláddal, azt hozza amit vártam. Szerintem nyilván a reklám is dob egy termék sikerén, de ezek a cuccok hozzák az elvártat. Ha száraz hajatok van, akkor ajánlom figyelmetekbe. A többi változat is jókat ígér, érdemes kipróbálni.

Ti próbáltatok bármit a Hair Food-ok közül? Tervezitek kipróbálni valamelyiket?

Zsuzsi