Aurora Candle illatgyertyák

Egy szuper magyar márka szójaviasz gyertyái

A márkára 2019-ben figyeltem fel, mivel imádom az illatgyertyákat, illatosítókat, waxokat. 2019 júliusában volt egy Instagramos nyereményjáték, amelyen az új illatot kellett kitalálni a feltötött képről. Én a rozé pezsgőre tippeltem és bizony jó volt a tippem. Kaptam a márkától egy Rozé pezsgő-pomelo illatú gyertyát. Mivel akkor még folyamatban volt az építkezés, a lenti pici szobában pedig nem szerettem volna meggyújtani, így az élmény váratott még magára.
Telt-múlt az idő és egy októberi akció keretében beszereztem négy őszies illatú gyertyát. Utána jött még egy karácsonyi, majd pedig egy tavaszi rendelés.
A gyertyákkal elégedett vagyok. Sokat én használtam el, de ajándékba is adtam karácsonykor.

img_2788.jpg

Valódi, intenzív, tiszta illat, ami betölti az otthonod!
Ropogós fa kanóccal, 100% természetes, paraffin-mentes szójaviaszból

 

Lássuk szépen sorban az általam próbált illatokat időrendi sorrendben.

Rozé Pezsgő-Pomelo
Mivel ez egy limitált illat volt, így a hivatalos oldalról nem tudok leírást szerezni már. A gyertyát múlt héten gyújtottam meg, mert a téli időszakban nem szerettem volna ezt a finom tavaszi/nyári illatot elpazarolni és még voltak egyéb más illataim a márkától. Nagyon szeretem. Annyira üde és friss, teljesen betölti a lakást az illatával. Nálunk a nappali és a konyha szinte egy légtér, az előszoba és a nappali között sincs ajtó, így mindenhol finom illat van a gyertya égetése közben. (Hozzátok vissza ezt az illatot, légyszi!!)

Sütőtökös Pite
A finomra sült sütőtök kellemesen ünnepi illata ötvözve a fahéj, szerecsendió és a szegfűszeg ellenállhatatlan illatával. Egyszerűen az ősz és a tél elengedhetetlen kelléke.
Valóban isteni és kötelező darab az őszi/ téli időszakban. Az se féljen tőle, aki mondjuk nem szereti a sütőtököt. Ez egy édes, melengető és bekuckózós illat. Olyan ami mellett jól esik egy könyvet olvasni vagy csak egy kávét vagy forró csokit elszürcsölni. Most nem kapható, de ősszel ne felejtsétek el! Kihagyhatatlan!

Gőzölgő Almás Pite
Ki ne emlékezne a nagymama frissen sült almás pitéjének illatára? A fahéjas alma csodálatos és megunhatatlan kombinációja a vanilia édeskés illatával, igazi meghitt, otthonos hangulatot teremt a mindennapokban.
Ez egy brutál intenzív illat. Olyan, hogy leszívesebben bele is harapnál rögvest! Nem tudsz benne csalódni! Most is kapható a webshopban.

Karamellás Caffe Latte
Ennek a gyertyának a neve mindent elárul, ez egy könnyed és lágy, édeskés karamellás tejeskávé illat, mely egy pillanat alatt kuckózásra késztet.
Ha egy szóval kellene leírnom, akkor csak annyit írnék, hogy isteni! De azért árnyaljuk egy kicsit jobban. A finom kávé illat tökéletes kiegészítése a karamell. Édes és melengető ez is! Minden kávé imádónak ajánlom, kötelező darab. Egy gond van vele, hogy azonnal innád is! Jelenleg is elérhető a kínálatban.

Áfonyás muffin
Nálam az őszi széria befutó darabja volt. Leginkább a gyümölcsös illatok tudnak elvarázsolni, erre már rájöttem. Ez a gyertya annyira intenzív illatú volt, hogy begyújtás nélkül is illatosított volna rendesen. Na, de én vigyáztam rá és tartogattam ameddig csak tudtam.
Ez az illat is limitált volt és reménykedem benne, hogy ősszel visszakerül a kínálatba!

Diótörő
Egy igazi átmenet az őszi és a téli időszak között. Eddig aki megszagolta, mindenki imádta ezt az édeskés diós illatot.
Az őszi és karácsonyi időszak nagy slágere szerintem ez az illat. Sokaknak ez a kedvence és be kell vallanom, hogy van benne valami! Igazi Jolly Joker ez. Rendkívül intenzív. Diós, de mégsem csak diós, hanem édes és fűszeres. Simogatóan meleg és kuckós.
Karácsonyi csomagban vettem Home és Prime méretben. A Home méretet ajándékba adtam, a Prime méretet megtartottam, így nagyon sokáig élvezhettem ezt a csodás illatot. Be kell valljam, utána hiányzott is, nagyon hozzászoktam.
Jelenleg is kapható.

Karácsonyi Varázslat
A kellemes fenyőillat keveredik a Karácsony klasszikus fűszereivel, mint pl. a szegfűszeggel. Egyszerűen csodálatos!
Limitált karácsonyi illat volt, melyet szintén a karácsonyi dobozban kaptam. Tényleg nagyon kellemes, igazi karácsonyi fenyős illat. Ajándékba adtam. Remélem, hogy aki kapta örült neki.

Három Királyok
Szintén egy nagyon intenzív karácsonyi illat, mely a téli/karácsonyi időszakban kapható csak.
Ezt a gyertyát csak illatoltam, mert ajándékba adtam, de emlékeim szerint egy nagyon különleges balzsamos-tömjénes illat volt, ami a karácsonyi időszakban teljesen megállja a helyét.

Mézeskalács
Az ősz és a tél elengedhetetlen mézeskalács nélkül. Van aki mézeskalács házat épít, van aki beéri a kis mézeskalács figurákkal, de a sütés közbeni édeskés illat minden formában jelen van. Ezt az illatot hozza el az otthonodba a Mézeskalács illatgyertya.
Ismét egy Jolly Joker illat! Ki ne szeretné a frissen sült mézeskalács illatát? Annyira hozza az Adventi időszak érzéseit. Nagyon inteztív, teljesen betölti a teret. Valószínűleg, hogy a sütis illatú gyertyák nagy kedvencek lehetnek a márka vásárlóinál, mert ez az illat is a kínálat része jelenleg is. Ennél a gyertyánál - ahogy a többinél is - olvashatók a vásárlók visszajelzései, ami szerintem sokat segít a választáskor.

Vörös Áfonya-Narancs & Fahéj
A karácsonyi dobozhoz kapcsolódó meglepetés illat volt. Azt hiszem, hogy jól sikerült a meglepetés! Iszonyat finom illata volt. Imádom a gyümölcsös gyertyáikat! Remélem, hogy visszatérő illat lesz!

Körte & Frézia
2020-as újdonság a Körte & Frézia. A frissen felvágott körte mézédes illata keveredik az elegáns fréziacsokor illatával nagyon különleges harmóniában. Egyszerre gyümölcsös és virágos.
A tavaszi kollekció egyik újdonsága volt. Nagyon finom friss gyümölcsös és mégis virágos illat. Ajándékba adtam, kicsit fájó szívvel, hogy meg kell válnom tőle, de ugye adni is szuper! Szerintem sikerült vele örömöt okozni!

Málnás Smoothie
2020-as újdonság a Málnás Smoothie illat. Képzeld el azt az érzést, amikor hazaérkeztél a biopiacról, a teli kosarat felrakod az asztalra és szebbnél szebb gyümölcsök mosolyognak rád. A friss lédús málna, amelynek még a levele is rajta van és a ropogós élénkpiros cseresznye mellett a füge játszik főszerepet ebben az illatban. Igazi ínyencek a feketeribizli fanyar illatát is felfedezhetik ebben a finom kompozícióban.
Muszáj volt lecsapnom erre az illatra is! Kellemes gyümölcsös, nem túl édes, inkább picit pikáns és fanyar. Nagyon kellemes volt használni. Nálam az áfonyás illatokat nem tudja a képzeletbeli dobogóról letaszítani, de nagyon ajánlom.

Szilva & Szeder
A Szilva & Szeder gyümölcsös illatának kellemes elegyét viszi otthonodba. A Szilva & Szeder élménygyertya meggyújtásakor először a bergamot és a vérnarancs illatjegyei érezhetők, később előbújik a piros bogyós gyümölcsök sokasága, végül pedig a nyári virágszirmok illata is érezhető.
A tavaszi akció során csábultam el erre az illatra. Mivel gyümölcsös, ezért tudtam, hogy valamikor sorra fog kerülni. Nagyon jó volt használni. Az áfonyásnál alamivel kevésbé éreztem intenzívnek, de nagyon finom és különleges illata van.

Összességében nagyon elégedett vagyok a márka gyertyáival. Saját részre vagy ajándéknak is bátran veszem és még fogok kísérletezni általam még nem próbált illatokkal. A nyári újdonságok is nagyon meggyőzőek a leírásuk alapján.

Mangós Limonádé - Mangó… a gyümölcsök királya. Az íze, illata semmivel nem téveszthető össze. A frissen facsart, lédús lime-citrom limonádéval csodálatosan friss nyáresti hangulatot teremtenek. Nagyon nyári illat.
Maldív-szigetek - Képzeld el, hogy a megérdemelt, gondtalan pihenésedet töltöd a homokos tengerparton, miközben egy kókuszdióból ananászos koktélt szürcsölgetsz. Ennek a csodálatos gyertyának pontosan ilyen illata van. Kókuszos és ananászos…
Citrom-álom - Ha ismered a Citrom-álom fantázianevet viselő sütit, akkor már könnyedén el tudod képzelni ennek a gyertyának édesen fanyar illatát. Egyszerre frissítően citromos és kicsit édeskés illat, ideális tavaszi és nyári estékhez.

Nos, mindegyik jól hangzik.

img_6913.jpg

Egy kis segítség, hogy hogyan használd a gyertyákat:
Minden meggyújtás előtt törd le vagy vágd le a könnyen letörhető kanócot, hogy maximum 5mm magas legyen.
Ezzel biztosíthatod az egyenletes illatfelszabadulást a megfelelő lángméretet és a szép látványt.
Ha túl hosszú a kanóc, a láng nagyobb lesz. Túl sok viasz olvad meg, így a későbbi meggyújtások alkalmával kevesebb illat szabadulhat fel és a nagyobb láng elszínezheti az üveget és a feliratot.
Ha túl nagy a láng vagy villódzik, oltsd el a gyertyát, hagyd kihűlni és vágj le a kanócból majd gyújtsd újra.
A letört darabokat ne hagyd a viaszon mert elszínezheti azt.
Minden használat alkalmával legalább addig hagyd égni a gyertyát, amíg a viasz felolvad az üveg széléig.
Ha nem így jársz el, a következő meggyújtáskor nehezebben fog felolvadni (emlékezik a szójaviasz) és ott marad az üveg oldalán az értékes viasz.

A rendeléskor minden tájékoztatást megadnak a felhasználóknak. A termékekre 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalnak. Ha valamilyen oknál fogva nem lennél elégedett a gyertyáddal, küldd vissza a megmaradt gyertyát (legalább 30%-ot) 30 napon belül és visszaadják a vételárat. Azért ez így nagyon korrekt!

Ha a sok visszamaradt szemét miatt aggódsz, akkor ne tedd! Erre is van egy szuper program a cégnél!
A környezettudatosság fontos szempont számukra, így létrehoztak egy programot, melynek keretében az elhasznált illatgyertya üvegeket vissza lehet váltani.
Ha 7 db üres Home méretű üveget visszahozol kapsz ajándékba egy új, általad választott illatgyertyát. Nem kell kimosni az üveget de legyen meg a kupakja.
Ezzel a kezdeményezéssel szeretnék elérni, hogy ha csak kicsit is, de tegyünk környezetünkért, kevesebb szemetet termeljünk. Ezzel a kedvezménnyel 7 db Home méretű gyertya után kaphatsz egy újat.
Valamint ha 5 db Prime méretű üveget hozol vissza szintén kaphatsz egy új Prime méretű gyertyát a cégtől. Visszaváltani személyesen tudod a 1066 Bp. Zichy Jenő u. 39-ben.
(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy kedves férjem az ezzel való “bajlódást” megoldotta nekem. Tegnap vettem észre, hogy kidobta a kamrában őrizgetett üvegcséimet. A sírógörcs kerülgetett.)

A céget érdemes Instagramon és Facebookon is követni. Nem csak a nyereményjátékok miatt, hanem szuper tartalommal jönnek és akciókkal is szoktak kedveskedni!

Weboldal: https://auroracandle.hu/
Ingyenes házhozszállítás 15.000 Ft feletti vásárlás esetén, 1-2 napon belül.

Ti ismeritek a márkát? 

Zsuzsi