L'Oreal maszkok és radírok

Istagram story-ban kérdeztem, hogy miről olvasnátok szívesen. Elsőként a L’Oreal maszkjait és radírjait mutatom be nektek. Tudom, hogy létezik még több változat is, de én eddig csak ezeket próbáltam.
A termékekről általánosságban elmondható, hogy elég jó minőségűek és igényes a csomagolásuk is. Nagyon szép üveg tégelyben van, ami nem általános. Azt hiszem, hogy az összes változatot akciósan szereztem be, mert azért 3000 forintot lehet, hogy nem adnék értük.
Nézzük is sorban őket!

img_6856.jpg

L'OREAL PARIS PURE-CLAY MASK PURIFY & MATTIFY TREATMENT MASK
A friss és gyengéd eukaliptus bőrápoló formula egy SPA szerű nyugtató és frissítő élményt nyújt, míg az erős tiszta agyag mélyre hatol, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket és kidugaszolja a pórusokat. A fénylő és olajos bőrt, tisztítja, mattá teszi és frissíti. A bőr azonnal tisztábbnak és egészségesebbnek tűnik. A pórusok feszesebbek és kevésbé láthatóak lesznek, anélkül, hogy kiszáradnának.

Véleményem: ezt a maszkot régebben használtam, most pedig egy teljesen bontatlan példány várja a sorsát. Emlékeim szerint elég jól tisztítja a bőrt. Én csak a T-zónában használtam, mert ott szokott zsírosodni a bőröm, az orcákon nem mertem. Inkább zsíros bőrűeknek ajánlanám, mert ellenkező esetben lehet, hogy nagyon kiszárít. Akkor hatásos, ha rendszeresen (heti 2-3 alkalommal használod zsíros bőr esetén.) A tégelyen 10 használatot írnak, de én eddig az összes általam próbált maszkot és hámlasztót ennél többször tudtam használni. Több helyen is olvastam, hogy meg fog szűnni, de a dorgériák polcain még mindig látom baromi jó áron. Ebből is gondolni való, hogy kifutó termékek. Ha zsíros a bőröd, akkor ajánlom számodra. Készülj fel az erőteljes eukaliptuszos illatra!

L'OREAL PARIS PURE CLAY MASK CLEAR & COMFORT
Gyengéden tisztító arcmaszk 3 féle agyaggal és alga kivonattal, mely felfrissíti, tisztává teszi a bőrt, a krémes, nem szárító formula rugalmas, élettel teli és sima arcképet ad. Alkalmas minden bőrtípusra.

Véleményem: jelenleg is használatban van, bár már nem sok van benne. Nagyon kellemes illítú, egyesek szerint émelyítő. Elég vékonyan felkenni a maszkot, mert úgy is hatásos és akkor a tégely nem 10 alkalomra elegendő, hanem többre is. Használata után a bőr tiszta és üde lesz. A kék szín baromi menő meg minden, de lemosni baromi nehéz és én az egész mosdót kikenem vele. Ettől függetlenül ajánlom.

L'OREAL PARIS PURE-CLAY MASK EXFOLIATE & REFINING TREATMENT MASK
Gyengéd. Átalakító. Tökéletesen tiszta. A L’Oréal Paris bőrszakértői megalkottak egy felturbózott, tiszta hámlasztó agyag maszkot, hozzáadott piros alga kivonattal, hogy 10 perc alatt hámlassza és finomítsa a bőrt. Az egyedi és hatékony formula egy több érzékre ható illatélményt nyújt, míg az erős hatású tiszta agyag és vulkáni kőzet lehámlasztja a halott bőrt és kisimítja a felületi hibákat. Az Exfoliate & Refines Pores Pure-Clay Mask kezeli a durva bőrt és a mélyen eldugult pórusokat, hogy a végeredmény összehúzott pórus és sima bőr legyen. A pórusokat láthatóan összehúzza. Az arc pórusainak megtisztításával eltávolítja a halott sejteket a szennyeződést és az olajat. A hibák kevésbé lesznek láthatóak. A bőr egészséges és ragyogó lesz.

Véleményem: régebben használtam egy tégellyel és most egy bontatlan van még a raktáramban. Nagyon szuper maszk, mert ahogy a leírásban is szerepel ez egy agyag maszk, ami hámlaszt is. Tisztít, hámlaszt és nagyon szép bőrképet biztosít. Nagyon ajánlom mindenkinek!

L'OREAL PARIS SMOOTH SUGARS CLEAR SCRUB
Finomszemcsés, tisztító cukorradír 3 féle cukorral, természetes kivimagokkal és mentaolajjal

Akár az ajkak finomítására és puhítására is alkalmazható. A kivimagokkal, borsmenta és citromfű esszenciális olajával gazdagított formula segít a bőrfelszín simításában, a bőrhibák csökkentésében, és a pórusok tisztításában.

- A bőr puha és intenzíven megtisztul.
- Egy hét használat után a pórusok és a mitesszerek kevésbé láthatóak.
- Rendszeres használattal a bőr mélyen megtisztul és puha tapintású lehet.

Véleményem: a cukorradírok közül ez az egyik kedvencem. Ahogy felkenem máris egy kis bizsergést érzek az arcomon, valószínűleg a mentolnak köszönhetően. Az illata egyébként nagyon finom és gyümölcsös. Finoman és hatékonyan radíroz. Körülbelül 10-15 percig hagyom az arcomon és utána alaposan lemosom. Érdemes a drogériákban nyitott szemmel járni, mert 1000 forint környékén meg lehet vásárolni.

L'OREAL PARIS SMOOTH SUGARS NOURISH SCRUB
Finomszemcsés, tápláló cukorradír 3 féle cukorral, kakaóvajjal és rozmaring kivonattal

Akár az ajkak finomítására és puhítására is alkalmazható. A kakaóvajjal, kókuszolajjal és kakaómagokkal gazdagított formula segít enyhíteni a bőr szárazságát, megóvni a védőrétegét és puhítani a bőrt.

- A bőr puhább és simább
- Egy hét használat után a bőr kellemesebbnek és tápláltabbnak érződhet.
- Rendszeres használattal a bőr rugalmas és puha tapintású lehet.

Véleményem: az előző posztban pont erről a radírról is írtam, mert a poszt előtt fogyott el. Nagy kedvencem. Amellett, hogy szuperül radíroz táplálja is a bőrt. Egyáltalán nem szárít. Akár idősebb hölgyeknek is jó lehet.

L'OREAL PARIS SMOOTH SUGARS GLOW SCRUB
Finomszemcsés, ragyogást adó cukorradír 3 féle cukorral, szőlőmag-és kókuszolajjal.

Akár az ajkak finomítására és puhítására is alkalmazható. A szőlőmagolajjal, monoiolajjal és acai porral gazdagított formula segít ragyogóvá tenni a bőrt és megelőzni a fakó megjelenését.

- Egy hét használat után a bőr simábbnak és ragyogóbbnak tűnhet.
- Rendszeres használattal a bőr ragyogó és puha tapintású lehet.

Véleményem: rendesen teszi a dolgát, szépen radíroz és szép bőrt kapunk a használatával. Rendszeres használat mellett sokkal ragyogóbb, élettel telibb lesz a bőr. Szintén akciósan szereztem be, talán 1000-1500 forint környékén a dm-ben. Egy dolog van, amivel nehezen barátkozom meg, az pedig az illata. Valahogy nem tetszik. Ettől függetlenül ajánlom és lehet, hogy valakinek ez nem szempont.

img_6864.jpg

Most pedig így a végére egy kis extra! Szeretnék egy kommentelőt megajándékozni a Pure Clay maszkkal, mely a zsíros bőrre nagyon szuper. Ehhez nem kell mást tenned, mint egy kommentet hagyni itt a blogon, hogy melyik keltette fel az érdeklődésedet és miért, illetve instagram story-ban megosztani a poszt felhívását megjelölve rajta a blogot. Ennyi! Nem olyan bonyolult, ugye? Akkor hajrá! A határidő július 15-e, szerda. Sorsolni a blog kommentjei közül fogunk!

Köszi, hogy elolvastad!

Zsuzsi