Új Chio Kettle chipsek és rágcsák

Sziasztok!

 

A trnd Central Eastern Europe Kft. jóvoltából új Chio chipseket és ropogós bundába rejtett mogyorót tesztelhetünk a barátainkkal, rokonainkkal, kollégáinkkal. A projektbe ha jól emlékszem 2000 szerencsés került be, akik egy-egy tesztcsomaggal lettek gazdagabbak.

Ebben a csomagban saját használatra 1-1 80 g-os chips került (tejfölös-újhagymás, tengeri só-rozmaring, chili-paprika ízben) és közös kóstolásról is gondoskodtak, 20 darab 20 g-os tejfölös-újhagymás chipset és 2 csomag ropogós bundás mogyorót nassolhatunk együtt.

Úgy tervezem, hogy a mini chipseket a kollégák és barátok, rokonok kapják (fejenként egy csomaggal), a mogyót és a nagy kiszerelésű chipseket pedig összejöveteleken bontjuk fel. Természetesen tőlük is várjuk majd az őszinte véleményt a chipsesel kapcsolatban, hiszen a kulcs az őszinte kommunikáció.

Azért nem bírtunk ellenállni a kísértésnek és egy mogyoró (fűszeres) és egy chips már felbontásra került. Külön szuper ötlet, hogy a mogyorók csomagolása visszazárható. Ezt a megoldást valahogy a chipseknél is bevezethetnék már.

Mindkét termék extrán ropogós és finom. Véleményem szerint kevésbé olajos a többi eddig kóstolt chipshez képest. A fűszerezés finom. Nagyon addiktív termékek, etetik magukat.

Ha fogékonyak vagytok az újdonságokra és szívesen tesztelnétek, akkor ajánlom figyelmetekbe a trnd projektjeit. Csak olyan jelentkezzen, aki a teszteket folyamatosan tudja dokumentálni és nem rest a kérdőíveket és fotókat folyamatosan küldeni, ugyanis a projekt fő célja, hogy a minél több visszajelzésből átfogó képet alkosson egy-egy termékről vagy szolgáltatásról. 

Valószínű, hogy majd részletes teszttel is jelentkezem. Ropogtatásra fel!

 

Zsuzsi